Koreczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Parówki obieramy z owijek a następnie kroimy w plasterki. Ogórka i rzodkiewkę również w plasterki. Ser żółty w prostokąty niewielkie. Nabijać na wykałaczki kolejno plasterek parówki, rzodkiewki, ogórka oraz zrobić "żagiel" z sera. Gotowe podawać. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 50
Wyświetlenia: 574
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Koreczki
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koreczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.