Krem rabarbarowy

Ocena przepisu

Składniki

  • rabarbar 20 dag
  • cukier lub miód 3 łyżki
  • mąka ziemniaczana 1 łyżeczka
  • skórka z cytryny 1 szt.

Sposób przyrządzenia

Obrać rabarbar, łodygi pokroić na małe kawałki, gotować do miękkości w małej ilości wody ze startą skórką z cytryny. Mieszając, dodać do rabarbaru rozprowadzoną wodą mąkę ziemniaczaną, zagotować i posłodzić cukrem lub miodem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 958
!Zosia

!Zosia

Data dodania: 2008-11-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krem rabarbarowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.