Lukier mleczny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mleka wsypać cukier i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje. W czasie gotowania mieszać od czasu do czasu, aby się nie przypalił. Następnie ucierać, aż utworzy się gęsta masa. Przed lukrowaniem wymieszać z rumem i lekko podgrzać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 642
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Lukier mleczny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.