Marchew gotowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew pokroić w drobną kostkę, zalać wodą do połowy warstwy ułożonej w garnku, dodać tłuszcz, sól, szczyptę cukru i gotować pod przykryciem około 1/2 godz. Przy końcu gotowania oprószyć mąką i ewentualnie dosolić - zagotować. Potrawę wyłożyć do salaterki i posypać drobno pokrojoną natką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 612
Data dodania: 2010-07-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchew gotowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.