Marchewka w panierce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewki zagotować w osolonej wodzi. Gdy będą miękkie odlać wodę i wyłożyć marchewki na patelnie z rozgrzanym masłem. Posypać bułką tartą i solą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 745
Data dodania: 2010-08-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.