Marchewka z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę kroimy wzdłuż o grubości około 5mm. Obtaczamy w przyprawach. Plastry marchewki kładziemy wokół pieczonego mięsa grillowego. Gdy stwierdzimy, że warzywo jest zarumienione podajemy jako dodatek do mięsa. Marchewka nabiera wyjątkowego smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1680
Data dodania: 2011-01-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.