Masa śmietankowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu. Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach zimnej wody z dodatkiem rumu. Dokładnie wymieszać z gorącym budyniem. Schłodzoną śmietanę ubić na sztywno. Dodać do tężejącego, zimnego budyniu, wymieszać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1213
Data dodania: 2010-02-07

Zdjęcia

Masa śmietankowa
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-05-24
Masa śmietankowa
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Masa śmietankowa

2010-09-30 21:14:05

tak można jeszcze dodać 1 op budyń śmietankowy...
Pozdrawiam ;)

2010-05-24 22:17:01

Brak śmietany w składnikach, ja dałam 1 op.

2010-02-24 20:37:17

popularna masa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.