Mięsko z papryką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić w plastry i rozbić, następnie oprószyć solą, pieprzem i obsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać obraną i pokrojoną w paseczki paprykę, posiekaną cebulę i czosnek, dusić do miękkości. Przecier pomidorowy rozprowadzić w niewielkiej ilości ciepłej wody i wlać do mięsa, doprawić do smaku i jeszcze chwilę poddusić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 763
Data dodania: 2011-03-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mięsko z papryką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.