Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szczypiorek myjemy, osuszamy a następnie drobno siekamy. Jajka gotujemy na twardo. Gotowe ścieramy na tarce o małych oczkach. Dodajemy do smaku przyprawy oraz drobno posiekany szczypiorek. Wszytko mieszamy razem i dodajemy śmietanę. Ponownie mieszamy. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 746
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.