Pasta twarogowo rybna 2

Ocena przepisu

Składniki

  • twaróg 200 g
  • makrela w oleju 1 puszka
  • szczypior siekany 2 łyżki

Sposób przyrządzenia

Twaróg połączyć z makrelą i zalewą, zmieszać na jednolitą masę.Dodać szczypior.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1055
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta twarogowo rybna 2

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.