Pasta z makreli

Ocena przepisu

Składniki

  • makrela wędzona 1 sztuka
  • sok z pomarańczy pół szklanki
  • przecier pomidorowy 1 łyżka
  • papryka konserwowa 1 słoiczek
  • pół cytryny
  • margaryna 2 łyżki

Sposób przyrządzenia

Z makreli wyjąć ości. Kawałki ryby włożyć do naczynia, dodać paprykę i 2 łyżki margaryny i wszystko zmiksować. Do masy wlać sok z pomarańczy, wycisnąć pół cytryny i 1 łyżkę przecieru. Wszystko dok, ładnie wymieszać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 594
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Pasta z makreli
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z makreli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.