• apette.pl
  • Pasta z makreli wędzonej z cebulka i szczypiorkiem

Pasta z makreli wędzonej z cebulka i szczypiorkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko ugotowane na twardo ścieramy na tarce o małych oczkach. Szczypiorek drobno siekamy. Cebulę również drobno siekamy. Makrelę obieramy z ości oraz ze skóry. Dodajemy do pozostałych składników przyprawiamy do smaku oraz dodajemy musztardę wymieszaną z majonezem. Całość dokładnie mieszamy. Smacznego !!


Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 972
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Pasta z makreli wędzonej z cebulka i szczypiorkiem
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z makreli wędzonej z cebulka i szczypiorkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.