Pasta z ryb i jaj

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę oczyścić, odjąć głowę, skórę i ości. Cebulę obrać. Ugotowane jajka obrać i zemleć razem z rybą i cebulą, posolić dodać masło i dokładnie wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 787
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Pasta z ryb i jaj
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z ryb i jaj

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.