Pasta z tuńczyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Tuńczyka odsączamy i miksujemy wraz z majonezem. Ogórek drobno siekamy, po czym dodajemy do tuńczyka. Na koniec doprawiamy solą oraz pieprzem. A zamiast ogórków możemy użyć kaparów.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 596
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z tuńczyka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.