Pieczarki w marynacie

Ocena przepisu

Składniki

marynata

Sposób przyrządzenia

Pieczarki czyścimy z piasku i myjemy. Gotujemy wodę, solimy, wrzucamy pieczarki i blanszujemy 10 minut. Wyjmujemy grzyby i osaczamy. Podgrzewamy w ganku składniki zalewy. Dodajemy pieczarki i zagotowujemy. Przekładamy do słoików, zakręcamy i stawiamy na wieczku do ostygnięcia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 581
Data dodania: 2012-01-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki w marynacie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.