Pomidory faszerowane z majonezem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z pomidorów ściąć czubki od gładkiej strony, wydrążyć je i napełnić sałatką francuską lub inną. Brzegi pomidora oblać majonezem, przykryć ściętym czubkiem. Układać na półmisku na listkach sałaty, przybrać majonezem i gałązkami zielonej pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 510
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory faszerowane z majonezem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.