Potrawka z kiełbasy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki obrać, przepłukać pod bieżącą wodą i osuszyć. Następnie pokroić je w plasterki lub półplasterki. Kiełbasę i cebule także pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć na nim kiełbasę. Następnie dodać cebulę i chwilę razem smażyć. Pieczarki podsmażyć na odrobinie oleju na osolonej patelni, po czym dodać do kiełbasy i cebuli. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać z pieczywem lub gorącymi grzankami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1212
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Potrawka z kiełbasy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.