Pstrąg w migdałach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pstrągi oczyścić. Mleko zmieszać z solą i wylać na talerz. Pstrągi moczyć w mleku, obtoczyć w mące. Połowę masła rozgrzać na patelni i obsmażyć na nim pstrągi z obu stron. Migdały pokroić na płatki. Drugą połowę masła rozgrzać na drugiej patelni i zrumienić migdały, obłożyć nimi usmażone pstrągi.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2458
!ela

!ela

Data dodania: 2008-08-03

Zdjęcia

Pstrąg w migdałach
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-07-31

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pstrąg w migdałach

2010-02-23 21:21:39

Pstrągi są niczego sobie.
!Eliza#

!Eliza

2008-10-29 08:22:05

Naprawdę dobre, udało mi się to w końcu zrobić i wyszło mniamuśne, zróbcie sobie też
!Eliza#

!Eliza

2008-08-30 00:43:27

musi byc super, przetestuje nibawem

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.