Pstrąg w sosie pomidorowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety dzielimy na porcje , skropić sokiem z cytryny, oprószyć przyprawami i odstawić do lodówki.Szczypiorek oraz koperek siekamy.Następnie porcje ryby obtoczyć w mące i obsmażyć z obu stron.Czosnek przepuścić przez praskę. Cebulę obrać pokroić w piórka i przesmażyć na 2 łyżkach oleju.Dodać porcje ryby i czosnek Koncentrat pomidorowy wymieszać w 120 ml bulionu i zalać rybę. Dusimy do miękkości, posypujemy koperkiem i szczypiorkiem. Podajemy z ziemniakami oraz surówką z kiszonek kapusty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 506
Data dodania: 2010-10-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pstrąg w sosie pomidorowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.