Pulpety rybne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czerstwe bułki namoczyć w mleku i odcisnąć. Cebule pokroić w półplasterki. Rozmrozić filety z ryb, zemleć w maszynce razem z bułką i cebulą. Dodać sól, pieprz, koper, jajko i wyrobić masę. Uformować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju. Na każdym kotlecie położyć kawałek masła i dusić przez 10 minut na małym ogniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 752
Data dodania: 2011-04-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpety rybne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.