Pulpety z brukselką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brukselkę rozmrozić.Do mięsa dodać jajka , przyprawy oraz 2 łyżki tartej bułki. Mięso dokładnie wymieszać. Brukselkę obtaczać mięsem , formować kulki. Panierujemy w bułce tartej , smażymy w głębokim oleju na średnim ogniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1044
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Pulpety z brukselką
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpety z brukselką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.