Rolada łososiowo-selerowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser biały i topiony zmiksować, dodać posiekany szczypiorek oraz natkę pietruszki. Doprawić pieprzem. Plastry łososia ułożyć w prostokąt tak , żeby zachodziły za siebie. Posmarować kremem serowym i zwinąć w roladę. Schłodzić w lodówce 3 godziny , pokroić w plastry.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 3 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 671
Data dodania: 2010-08-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolada łososiowo-selerowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.