Ryba smażona

Ocena przepisu

Składniki

  • filety mrożone z dorsza 1 kg
  • przyprawa do ryb
  • olej
  • mąka

Sposób przyrządzenia

Filety rozmrażamy w kuchence mikrofalowej, przyprawiamy przyprawą do ryb, kroimy na mniejsze kawałki, panierujemy w mące, smażymy na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 604
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Ryba smażona
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-18

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba smażona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.