Ryż na sypko

Ocena przepisu

Opis

Ryż na sypko tradycyjny i dobry .

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż opłukać ,wodę zagotować dodatkiem soli.Do wrzątku dodać ryż zamieszać.Gotować na małym ogniu często mieszając.Dodać masło gdy ryż wchłonie wodę wyłączyć gaz i przykryć garnek ew starym sposobem zawinąć w koc.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1372
Data dodania: 2011-02-27

Zdjęcia

Ryż na sypko
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż na sypko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.