Sałatka w arbuzie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Arbuza wydrążamy. Miąższu kroimy w kostkę i pozbywamy się pestek. Pomarańcze obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Galaretkę agrestową rozpuszczamy w szklance z wrzątkiem i studzimy. Stężoną galaretkę kroimy w kostkę. Śmietanę ubijamy z cukrem waniliowym na sztywną pianę. Wszystkie produkty układamy w wydrążonym arbuzie, bitą śmietaną polewamy z wierzchu. Podawać od razu po przygotowaniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 432
Data dodania: 2011-07-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka w arbuzie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.