Schabowy w boczku

Ocena przepisu

Składniki

  • schab bez kości 60 dag
  • boczek 60 dag
  • przyprawa do wieprzowiny 2 łyżeczki
  • olej

Sposób przyrządzenia

Schab dzielimy na cztery kotlety,zbijamy tłuczkiem oprószamy przyprawą i odstawiamy do lodówki na 2 godziny.Boczek kroimy w plastry.Każdy kotlet owijamy boczkiem,spinamy wykałaczkami i smażymy z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 847
Data dodania: 2010-10-31

Zdjęcia

Schabowy w boczku
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schabowy w boczku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.