Sok jabłkowo-truskawkowy

Ocena przepisu

Składniki

  • jabłka 4 szt
  • truskawki mrożone 100 g

Sposób przyrządzenia

Truskawki rozmrozić, jabłka oczyścić, przepuścić przez sokowirówkę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 783
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Sok jabłkowo-truskawkowy
krysia#

Dodane przez:

krysia

2011-02-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sok jabłkowo-truskawkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.