Sos śmietanowy na rosole

Ocena przepisu

Opis

Sos podawać do zapiekanek i budyniów.

Składniki

  • rosół 1 szklanka
  • gęsta śmietana 1 szklanka
  • mąka 1 łyżka
  • sól

Sposób przyrządzenia

Rosół zagotować, zagęścić mąką, wymieszać ze śmietaną. Zagotować powtórnie i doprawić do smaku solą.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2203
Data dodania: 2009-12-02

Zdjęcia

Sos śmietanowy na rosole
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Sos śmietanowy na rosole

2010-02-25 19:13:20

Lubię różne sosy i polecam je.

2010-02-25 14:01:17

Sos przepyszne

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.