Szybka marynata do ryby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cytrynę wyszorować i sparzyć. Następnie zetrzeć skórke i posiekać. Wycisnąć sokiem z cytryny, wymieszać z oliwą, świeżo zmielonym pieprzem, oraz solą (najlepiej morską). Następnie dodać czosnek granulowany (ja czasem zastępuje świeżym, ale z granulowanym jest szybciej :) oraz roztartym oregano. Wymieszać całość na papkę i natrzec tym rybe - pstrąga, doradę... niech poleży w tym minimum godzinkę i do pieczenia. Pyszne!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1240
Data dodania: 2012-03-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szybka marynata do ryby

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.