Ziemniaki z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte ziemniaki ułożyć na folii aluminiowej. Naciąć kilka pasków na wierzchu , ułożyć na nacięciu kawałki masła, posypać solą i ziołami i włożyć po kilka plasterków czosnku. Zawinąć całość w folię i włożyć do rozgrzanego węgla tak aby ziemniaki były nim otoczone z każdej strony.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 688
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaki z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.