Zupa grochowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Groszek wypłucz na sicie, przełóż do garnka i zalej wodą tak aby woda była 2 cm nad groszkiem, dodaj kostkę rosołową, szczyptę soli i gotuj do miękkości groszku.

W tym czasie ugotuj makaron w lekko osolonej wodzie. Ugotowany groszek z miksuj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z ugotowanym makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 429
Data dodania: 2012-01-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa grochowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.