• apette.pl
  • Zupa pomidorowa z groszkiem ptysiowym

Zupa pomidorowa z groszkiem ptysiowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mrożone warzywa zalać wodą i zagotować. Następnie dodać kostkę rosołową, oraz koncentrat. Doprowadzić do wrzenia, przyprawić pieprzem. Rozlać do talerzy i posypać groszkiem ptysiowym. Można tez podawać ze śmietaną, jogurtem lub koperkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 536
Data dodania: 2012-08-19

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pomidorowa z groszkiem ptysiowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.