Zupa warzywna z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Por kroimy w plasterki, marchew trzemy na tartce. Cebulę kroimy w kostkę i podduszamy na oleju. Dodajemy mąkę i mieszając chwile smażymy. Dodajemy bulion z kostek, pory i marchew i gotujemy około 5 - 7 min. Następnie dodajemy tarty ser, śmietanę, przyprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z zieloną pietruszką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 727
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa warzywna z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.