Banany w czekoladzie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Banany obrać ze skórki, przekroić na pół wzdłuż, skropić sokiem z cytryny i krótko podsmażyć na maśle. Czekoladę rozpuścić w garnuszku i polać nią banany. Schłodzić w lodówce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 652
Data dodania: 2010-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Banany w czekoladzie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.