• apette.pl
  • Budyń karmelowy z powidłami śliwkowymi

Budyń karmelowy z powidłami śliwkowymi

Ocena przepisu

Składniki

  • budyń 2 szt.
  • mleko 3 szkl.
  • powidła śliwkowe 300 g
  • bita śmietana 5 łyżek

Sposób przyrządzenia

Budynie przyrządzamy według przepisu na opakowaniu.
Gorący budyń rozkładamy do 5 szklanek po około 2 łyżki.
Następnie na budyń wykładamy łyżkę powideł, znów budyń (2 łyżki) i powidła.
Na wierzch wykładamy ubitą śmietanę.
Posypujemy wiórkami czekoladowymi.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 560
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Budyń karmelowy z powidłami śliwkowymi
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-06-30
Budyń karmelowy z powidłami śliwkowymi
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Budyń karmelowy z powidłami śliwkowymi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.