Bułeczki z wątróbką

Ocena przepisu

Składniki

  • wątróbka drobiowa 40 dkg
  • bułki kajzerki 5 szt
  • ser żółty tarty
  • cebula 1 szt
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Wierzch kajzerki odciąć, wydrążyć miąższ. Wątróbkę oczyścić, cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć wątróbkę z cebulką na patelni. Bułeczki napełnić wątróbką, posypać żółtym serem. Włożyć do piekarnika i zapiekać do momentu aż stopi się ser.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 809
Data dodania: 2011-03-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bułeczki z wątróbką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.