Buraczki z chrzanem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Buraczki dokładnie umyć i ugotować w lekko osolonej wodzie. Pozostawić do ostygnięcia. Po wystudzeniu obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. Dodać śmietanę i chrzan (ilość zależy od upodobań smakowych). Doprawić do smaku sola i pieprzem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 465
Data dodania: 2012-04-16

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraczki z chrzanem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.