Cebulowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę pokroić w cienkie plasterki i podsmażyć na maśle, zeszklić, oprószyć je mąką i mieszając smażyć do zrumienienia. Do cebuli dolać wino i bulion, doprawić solą i pieprzem i gotować 30 minut. Na wierzchu w miseczkach ułożyć po 1 lub 2 kromki podpieczonego pieczywa, posypać serem i zapiec w piekarniku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1140
!Celina

!Celina

Data dodania: 2008-12-10

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Cebulowa

2010-02-25 19:30:50

fana zupa cebulowa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.