Czerwony buraczek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Sok buraczany zmiksować z mlekiem i śmietaną. Przyprawić solą, sokiem z cytryny, zmiażdżonym czosnkiem i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek i pokrojone w plasterki rzodkiewki. Podawać schłodzony.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 943
Data dodania: 2010-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czerwony buraczek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.