Daszerowana dynia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z dyni wydrążamy miąższ z pestkami. Cebulę siekamy i szklimy na oleju. Dodajemy do mięsa, mieszamy z ryżem, jajkami i startym serem. Przyprawiamy. Farszem napełniamy dynię, skrapiamy olejem i pieczemy 1i1/2 godzimy w temp. 180 stopni. Upieczoną kroimy na cząstki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 705
Data dodania: 2010-10-26

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Daszerowana dynia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.