Dip z gorgonzolą

Ocena przepisu

Składniki

  • ser twarogowy 12,5 dag
  • orzechy laskowe posiekane 2 łyżki
  • ser gorgonzola 20 dag
  • kefir 10 dag

Sposób przyrządzenia

Ser gorgonzolę rozgnieść widelcem i wymieszać z serem twarogowym oraz kefirem. Przełożyć do miseczki i posypać orzechami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1623
!Tatko ;)

!Tatko ;)

Data dodania: 2008-06-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Dip z gorgonzolą

2010-02-17 19:39:31

Przepyszne dip

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.