Domowa bułka do panierowania

Ocena przepisu

Składniki

  • bułki kajzerki 5 szt

Sposób przyrządzenia

Bułkę kajzerkę suszymy kilka dni, ścieramy na tarce do ziemniaków, trzymamy w słoiku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1290
Data dodania: 2011-02-24

Zdjęcia

Domowa bułka do panierowania
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-24

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Domowa bułka do panierowania

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.