Jajka w sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Jedno z nich kroimy drobniutko, pozostałe przekrawamy na pół. Ogórki kroimy w drobną kosteczkę, łączymy z posiekanym jajkiem, majonezem, śmietaną, musztardą oraz posiekaną zieleniną, dokładnie mieszamy. Masę przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Tak przygotowaną masę układamy na połówkach jajek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1673
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Jajka w sosie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka w sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.