Duszona kapusta z estragonem

Ocena przepisu

Składniki

  • słodka kapusta 20 dag
  • olej 1 łyżka
  • estragon 1 szczypta
  • cebula 1 szt
  • wędzone mięso 5 dag
  • koper 1 łyżka
  • sól 1 szczypta
  • ocet 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Kapustę pokroić w paski, cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać posiekany koper i estragon. Mięso pokroić w kostkę, posolić i poddusić na niewielkim ogniu w małej ilości wody. Gdy kapusta będzie półmiękka dodać ocet, po czym odparować wodę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 570
Data dodania: 2009-12-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Duszona kapusta z estragonem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.