Farsz z orzechami do uszek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby umyć, namoczyć, ugotować, ostudzić i zemleć w maszynce. Cebule obrać i drobno posiekać, lekko podsmażyć na oliwie, dodać do niej grzyby i mieszając chwile smażyć. Odstawić, wsypać zmielone orzechy, doprawić do smaku sola i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1266
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Farsz z orzechami do uszek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.