Fasola z grzybami

Ocena przepisu

Składniki

  • drobna fasola 1 kg
  • suszone grzyby 5 dag
  • masło na zasmażkę

Sposób przyrządzenia

Namaczamy oddzielnie grzyby i fasolkę. Oddzielnie gotujemy. Grzyby po ugotowaniu siekamy i wlewamy z wywarem do fasoli. Robimy zasmażkę na maśle, którą dodajemy do fasoli z grzybami. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1181
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola z grzybami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.