Galaretka z rabarbaru

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrany rabarbar pokrajać w kawałki i wrzucić na syrop ugotowany z cukru i szklanki wody z dodatkiem wanilii. Gotować 5 minut. Napęczniałą w zimnej wodzie żelatynę rozpuścić w szklance wrzątku, wymieszać z całością i przelać do formy albo do szklanej salaterki. Wstawić do lodówki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 942
Data dodania: 2010-03-04

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Galaretka z rabarbaru

2010-03-05 19:18:46

taka inna galaretka.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.