Galartka z kremem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Galaretkę wsypać do gotującej się wody, zdjąć z ognia i dokładnie rozmieszać. Przelać do 4 salaterek i pozostawić do skrzepnięcia. Budyń ugotować w 1 szklance mleka i wystudzić. Masło utrzeć mikserem z cukrem na pulchną masę, dodawać łyżka budyń i ubijać aż masa będzie gładka. Gdy galaretka stężeje wykładać na nią przygotowany krem waniliowy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 591
Data dodania: 2010-09-22

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Galartka z kremem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.