Gorące kanapeczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bagietkę pokroić na kromki. Posiekaną natkę smażyć na maśle z wyciśniętym czosnkiem. Przyprawić solą i pieprzem. Ułożyć takie kanapeczki na blasze, posmarować natką. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C na chrupiąco.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1565
Data dodania: 2009-02-28

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Gorące kanapeczki

2010-02-25 20:42:36

Super sprawa te kanapki.

2010-02-17 19:40:06

Jeszcze dodałbym bazylią.
!Semi#

!Semi

2009-03-07 12:01:32

A ja drobno posiekalam natke pietruszki i kolendry i zestawienie bardzo smaczne, polecam..
!Sania#

!Sania

2009-03-02 21:25:56

Bardzo smaczne i mozna posypac jeszcze bazylia drobno posiekana, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.