Grillowany łosoś w cytrynach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na początki siekamy czosnek, bazylię i tymianek. Sok wyciśnięty z cytryny mieszamy z olejem. Rybę kroimy na 6 porcji, które przekładamy do miski. Posypujemy czosnkiem, pieprzem, ziołami i polewamy marynatą. Tak przygotowanego łososia wstawiamy na 2 godziny do lodówki. Następnie osączamy, solimy i wykładamy na folię aluminiową (podnosimy brzegi folii). Łososia grillujemy 10 minut. Dekorujemy zieleniną i cytryną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 150 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1367
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowany łosoś w cytrynach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.